Program


Mit akar a férfi? Férfiaktól férfiakról nőknek

Mit akar a férfi? Férfiaktól férfiakról nőknek

A Mit akar a férfi? programsorozat következő eseménye egy minikonferencia három karizmatikus előadóval, a férfilét kapcsán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 16:00

A „Mit akar a férfi” konferencia célja, hogy tabu kérdésekről halljanak a résztvevők fontos, sokszor ki nem mondott dolgokat, hogy azután átgondolhassák, saját életükben ez milyen elakadásokat okozhat, de megértsék azt is, hogy mindannyian sérülékeny, szeretetre vágyó emberek vagyunk, akik hibázhatnak és újrakezdhetnek, ha eljött az ideje. A három férfi (az előadások sorrendjében) Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, dr Erdőfi-Szabó Attila biofizikus, és Pilát Gábor író, előadó. Az eseményt St Martin szaxofonművész koncertje zárja.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!