Program


Miskolc Big Band koncert

Miskolc Big Band koncert

A 15 fős, 5 éve fennálló nagy zenekar tagjai közismert hangszeres zenetanárok és előadóművészek. Művészeti vezető: Sándor Ferenc. A Miskolc Big Band azzal a céllal jött létre, hogy a jazz nagyzenekari együttes lényeges jegyeit, ritmikai és harmóniai gazdagságát megtartva, olyan kidolgozott produkciókat alkosson, mint a komolyzenei együttesek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 8. szerda, 19:30

A 15 fős, 5 éve fennálló nagy zenekar tagjai közismert hangszeres zenetanárok és előadóművészek. Művészeti vezető: Sándor Ferenc. A Miskolc Big Band azzal a céllal jött létre, hogy a jazz nagyzenekari együttes lényeges jegyeit, ritmikai és harmóniai gazdagságát megtartva, olyan kidolgozott produkciókat alkosson, mint a komolyzenei együttesek. A zenekar műsorát saját szerzemények, komolyzenei átdolgozások, filmzenék, világhírű, ám Big Banddel ritkán játszott jazz darabok alkotják. Big Band hangzásukban fúvós- és szimfonikus zenekari elemek is fellelhetőek, emellett műsoruk hangszerelése kimondottan ennek az együttesnek készült.

Ajánlatunk


Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el.

Ajánló


A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…

Fiatal Alkotók Műhelye  FIAM ESTEK NÉZÖPONTOK: KÉPEK ÉS ÍRÁSOK NÁRAY TAMÁSSAL

2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!