Program


MINI - KELL A BARÁTSÁG koncert

MINI - KELL A BARÁTSÁG koncert

Az idei balatonfenyvesi koncertre a legjobb szerzeményekből állít össze a zenekar egy egész estét betöltő élő koncertre való műsort.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 19:30

A rock-blues és a hazai progresszív rock megalapítója a MINI együttes. Énekes-fuvolistája a néhai TÖRÖK ÁDÁM - dalszövegíró, zenei szervező, a műfaj hazai ősmotorja, egyik kiemelkedő egyénisége volt.

1969. a MINI indulásának színhelye BADACSONY, a TÁTIKA presszó. Itt gyűltek össze a fiatalok. A Budapesti belvárosból indultak, ki stoppal, ki vonattal, ki ahogy tudott. Itt szerezték a VISSZA A VÁROSBA című balladát, amely szám az akkori fiatalok úgynevezett "HIMNUSZA" lett. 

Zenekari tagok:

Török Viktor - ének
Németh Károly - billentyű
Balog "Szivacs" Eugene - dob
Berec András - percussion 
Fehér Ádi - gitár 
Kosik Kristóf - gitár 
Török Zawi Péter - basszus

--

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!