Program


MineCinema VIP

MineCinema VIP

Aki lemaradt a decemberi időpontokról, ne keseredjen el, ugyanis a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a MineCinema visszatér Pestre januárba is!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 16:45

Ismét várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk, valamint egy kisfilmet is megtekinthetnek. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32, Jánosik Gergő és zsombeyHD.

A kilencedik film címe „Simlis banda”. Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

Akikkel ezen a napon vagyis január 25-én találkozhatsz az nem más, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Baluka, luckeY, zsombeyHD, és Jánosik Gergő.
Most igazán érdemes VIP jegyet megvásárolni, hiszen ezek a vendégeink plusz interaktív programokon vehetnek részt a videósokkal, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.

Január 25-én három VIP vetítés lesz, az alábbi három kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet vásárolni:
•    8:45 – Regisztráció kezdete 8:15-től
•    12:45 – Regisztráció kezdete 11:30-tól
•    16:45 - Regisztráció kezdete 15:30-tól

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

A rendezvényen jelen lesz a MineCinema Shop így lehetőség lesz különleges Minecraft és videós termékeket beszerezni valamint a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!