Program


Mindenki más kép - másképp csinálja (Szilveszteri gálaműsor)

Mindenki más kép - másképp csinálja (Szilveszteri gálaműsor)

Egy este színészeinkkel, úgy ahogy még nem láthatták őket! Az Art-Színtér művészei szilveszteri előadással készülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 20:00

Egy este színészeinkkel, úgy ahogy még nem láthatták őket! Az Art-Színtér művészei szilveszteri előadással készülnek, olyan formában, ahogy még biztosan nem találkozhattak velük. Színészeink saját életüket veszik alapul, kedvenc dalaikkal, kedvenc verseikkel ismerkedhet meg a néző, mindezt persze humoros formában. Milyen dalokat hallhatnak? Legyen meglepetés, de az egészen biztos, hogy szem nem marad szárazon, persze a nevetéstől.

 A műsorban közreműködnek: 

 

Kautzky Armand

Sáfár Mónika

Marjai Virág

Ozsgyáni Mihály

Gábor Márkó

Becz Bernadett

Jerger Balázs

Oláh Béla

 

Az előadást egy felvonásban, 90 percben játszuk. 

Az előadás után pedig pezsgővel köszöntjük az új évet színészeinkkel együtt.

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!