Program


Micheller Myrtill és Pintér Tibor: Voice&Guitar & Csányi István: Duets – lemezbemutató

Micheller Myrtill és Pintér Tibor: Voice&Guitar & Csányi István: Duets – lemezbemutató

Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent, és különleges zenei élményt ad.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 1. szerda, 19:30

Micheller Myrtill és Pintér Tibor: VOICE&GUITAR & Csányi István: Duets – lemezbemutató

Közreműködik:

    Micheller Myrtill - ének
    Csányi István - ének, szaxofon
    Pintér Tibor - gitár

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat, és azóta már 5 albumuk is megjelent. 2006-ban és 2010-ben is a legjobb 8 között díjazták a formációt a németországi Völklingenben megrendezett 'Voice&Guitar' nemzetközi versenyen. 2009-ben londoni turné következett, ahol híres londoni jazz clubbokban szerepelt nagy sikerrel a formáció. 2010-ben az Új Színházban adtak teltházas koncertet, amelyből CD és DVD is született. 2015-ben a Katona József Színházban adtak teltházas, fergeteges koncertet 10 éves fennállásuk alkalmából. 2018 végén jelent meg a duó új albuma Csányi István közreműködésével, melyen duettek találhatók, izgalmas átdolgozásokban. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent, és különleges zenei élményt ad.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!