Program


Mi vagyunk a grund - Dés László

Mi vagyunk a grund - Dés László

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 4. csütörtök, 19:00

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnékon járta körbe az országot hatalmas sikerrel. Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival. A Mi vagyunk a Grund! koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy, és ahogy a cím is tükrözi, a nagysikerű Pál utcai fiúk musical emblematikus dala is természetesen műsoron lesz.

Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.  Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Nem mindennapi zenei élmény várható!

És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy
Mi vagyunk a Grund!

Ajánlatunk


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!