Program


Mézga Géza és Családja - Szilveszteri Különkiadás

Mézga Géza és Családja - Szilveszteri Különkiadás

Mézga Géza és Családja - Szilveszteri Különkiadás
Az örök klasszikus retró vígjáték színpadon!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 13:00

"Egy igazi felhőtlen mókázás Gézával és családjával, Máris szomszéd irónikus megnyilvánulásával és MZ/X űr kísérleteivel.. Ha megszeretnéd nézni ezt a különleges családi tréfát és kíváncsi vagy miért is nem a Hufnáger Pistihez ment Paula feleségül, akkor csak mond KAPCS FORD! És már indul is a szilveszteri tüzijáték!"

SZÍNPADRA ÍRTA és ALKALMAZTA: Lukács Kálmán
SZEREPLŐK:
Csoór György | Retzer Zsófia
Simon Lilla | Füzi Andrea
Susanits Andrea | Kis Blanka

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

MUNKATÁRSAS ! Konfliktusmegoldások humorral és improvizációval a munka világában 2024. április 9. kedd 19:00 óra Dunakeszi - VOKE JAMK

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!