Program


MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata
2

MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. vasárnap

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással. Eszközparkunkat, speciális bokszainkat, kistermeinket használhatjátok munkára, tanulásra, informálódásra, kutatásra, játékra, felfedezésekre. Egyénileg, társaságban, családi formában egyaránt. 

Ajánlatunk


Steigervald Krisztián generációkutató könyveinek és podcast műsorainak hála mára egyre többen tudjuk, melyik generációhoz tartozunk. Óriási népszerűségnek örvend a téma, a szakember pedig közérthető módon tesz rendet a fejekben a veterán, a baby boomer, az X-, Y-, Z-, és alfa generációk sajátosságaival kapcsolatban, és izgalmasan mesél arról, hogyan érthetjük meg egymást és élhetünk együtt harmóniában.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!