Program


Mesterjátszma

Mesterjátszma

magyar pszichothriller, 90 perc, 2023
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 15:30

Rendező: Tóth Barnabás

Szereplők: Hajduk Károly, Váradi Gergely, Varga-Járó Sára, Mácsai Pál, Péterfy Bori, Orbán Levente, Szirtes Ági, Váry Károly, David Yengibarian, Dóra Béla

 

Stefan Zweig Sakknovellájának szabad adaptációjában az alaptörténet magyar viszonyok közé helyeződik. 1956-ban, a levert forradalom után Márta és István az utolsó menekültvonattal próbálja elhagyni az országot. A fiatal pár mellett az egyház ereklyéi is a határ felé tartanak, melynek útját B-ből, a katolikus papból a hatalom emberei kínzással próbálják kiszedni. A szereplők történetei a vonaton egy mindent eldöntő sakkjátszma során keresztezik egymást, melyen már nemcsak a kincsek sorsa, de a szerelmesek élete is a tét.

Tóth Barnabás régóta várt adaptációja olyan váratlan fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők magyar rendezőtől eddig még nem láthattak.

Bemutató dátuma: 2023.11.09.

Forgalmazó: Juno 11

Ajánlatunk


Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!