Program


Menyhárt Jenő – Gyenge Lajos Duó Koncert

Menyhárt Jenő – Gyenge Lajos Duó Koncert

Menyhárt Jenő – Ének, gitár
Gyenge Lajos – Ütőhangszerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 21. csütörtök, 21:00

A legendás Európa Kiadó zenekar vezetője és frontembere Menyhárt Jenő, több évtized után ezúttal duó felállásban tér vissza a MU Színház Kávézó színpadára, ahol a ’90-es évek elején, az akkor még Lágymányosi Közösségi Ház néven működő helyszínen adott nagy sikerű, teltházas duplakoncertet az Európa Kiadó.

Az izgalmasnak ígérkező esten a klasszikus Európa Kiadó szerzemények mellett elhangzanak a magyar underground meghatározó zenekarainak és előadóinak dalai is, erre a speciális duó felállásra áthangszerelve, a számok közötti szünetekben pedig Jenő prózai kommentárjai és visszaemlékezései színesítik majd a zenei élményt.

A koncerten Menyhárt Jenő mellett Gyenge Lajos, az EK zenekar jelenlegi dobosa működik közre ütőhangszereken.

Fotók forrása: PKÜ

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!