Program


Martin Sieghart karmesterkurzus zárókoncertje

Martin Sieghart karmesterkurzus zárókoncertje

A nyári szabadságok előtt a június még tartogat izgalmakat és zenei csemegéket, melyre várjuk közönségünket!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 20. csütörtök, 18:00

Műsor:

F. Schubert: IV. (c-moll) szimfónia, D 417, "Tragikus"
L. van Beethoven: Hegedűverseny (D-dúr), op. 61
J. Brahms: III. (F-dúr) szimfónia, op. 90

Közreműködik: Kelemen Gáspár

Vezényelnek: a karmesterkurzus résztvevői.  

Érkezik a világhírű Martin Sieghart, akinek karmesterkurzusára Olaszországból, Kolumbiából, Kínából, Mexikóból, Csehországból, Izraelből, Svájcból, Dél-Koreából, Ukrajnából és az USA-ból jelentkeztek fiatal dirigensek. A győri esemény zárókoncertjén, június 20-án 18 órától a Richter Teremben a növendékek fantasztikus műsorral lépnek a közönség elé.

A különleges hangverseny Schubert IV. (c-moll) "Tragikus" szimfóniájával indul, melyet utoljára Bényi Tibor vezényletével játszotta a Győri Filharmonikus Zenekar 2023 júniusában. Ezt követően a zeneirodalom egyik legcsodálatosabb remekművét, Beethoven hegedűversenyét hallgathatja meg közönségünk. A szólót a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kelemen Barnabás fia, a Junior Prima-díjas Kelemen Gáspár játssza, aki szeptemberben már a hamburgi Joachim-versenyen méretteti meg magát. A hangverseny zárásaként Brahms népszerű III. (F-dúr) szimfóniája hangzik fel, melyet - zenekarunk tolmácsolásában - utoljára a magyar klassszikus zene napján hallhatott a nagyérdemű 2022 májusában.

Külön érdekessége az estnek, hogy a koncerten felcsendülő művek valamennyi tételét más-más karmester fogja játszani.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!