Program


_Marslakók – tudományos talkshow Vecsei H. Miklóssal

_Marslakók – tudományos talkshow Vecsei H. Miklóssal

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 16. csütörtök, 19:00

Marslakók
tudományos talkshow Vecsei H. Miklóssal – a RefCOO előadása

„... a történet igazi marslakókról szól. Azokról, akik a 20. század első felében beszivárogtak a világ legjobb egyetemeire és kutatóintézeteibe; pontosabban arról az előőrsükről, amelyik bolygónkon első bázisukat létrehozta. Azon buktak le, hogy - bármilyen soká gyakorolták is egyetlen földi nyelvet sem tudtak idegen akcentus nélkül beszélni. Volt egy ügyes trükkjük erre is: magyar emigránsoknak álcázták magukat, hiszen köztudott, hogy a magyarok beszédének van ez a furcsa sajátossága.” (Leon Lederman)

A Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat. Vecsei H. Miklós kérdez külföldön dolgozó és nemzetközileg elismert magyar kutatókat. Tudományos munkásságuk mellett a beszélgetés be kívánja mutatni a meghívottak kutatói karakterét. Vajon kiből lesz nemzetközi karriert befutó szakember? Ki vagy mi segítette őket pályafutásuk során? Hogy változott meg a világról alkotott képük?

KOCCINTOTTÁL MÁR MARSLAKÓVAL?

A jegy birtokában a résztvevők egy-egy italra jogosultak a Pepita Kávézó jóvoltából.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!