Program


MARGARET ISLAND

MARGARET ISLAND

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal védjegyévé vált: a Margaret Island a Szegedi Szabadtéri újszegedi játszóhelyére is ellátogat 2024 nyarán.  több

Aktuális előadások



MARGARET ISLAND

koncert

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal védjegyévé vált: a Margaret Island a Szegedi Szabadtéri újszegedi játszóhelyére is ellátogat 2024 nyarán. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította együttes hazánk legnagyobb koncerthelyszínei és olyan rendhagyó „színpadok”, mint az Aggteleki cseppkőbarlang, a kőröshegyi vagy a pannonhalmi levendulás, a Fertőrákosi Kőfejtő, a Szántód-tihanyi komp fedélzete, vagy a Szigligeti vár után ezúttal az újszegedi Erzsébet liget lomjai alatt adja elő legszebb, legvidámabb, legemlékezetesebb számait. 

A mai magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, és arra, hogy minél sokszínűbb koncertélménnyel ajándékozza meg hallgatóságát. Fergeteges, júliusi koncertjük után a szegedi közönség is biztosan különleges emlékekkel térhet majd haza, a megismételhetetlen zenei élményen túl.

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertje kerül bemutatásra 2024. június 1-én 19:00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!