Program


MAO plays the Music of János Ávéd: The Fruit of the Spirit - Lemezbemutató koncert

MAO plays the Music of János Ávéd: The Fruit of the Spirit - Lemezbemutató koncert

A szaxofonos, zeneszerző, hangszerelő, zenetanár Ávéd János a Modern Art Orchestra alapító tagja és szólistája.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 17. vasárnap, 19:30

 Közreműködik:

    Modern Art Orchestra
    Fekete-Kovács Kornél – művészeti vezető
    Ávéd János – szaxofon

A szaxofonos, zeneszerző, hangszerelő, zenetanár Ávéd János a Modern Art Orchestra alapító tagja és szólistája. Saját szerzeményeiből készült lemezét mutatja be a zenekarral ezen az estén, mellyel kapcsolatban így nyilatkozik:

"Minden ember életében eljön az a pont, egy krízishelyzet, ahol tovább már nem tud racionális válaszokat adni a felmerülő kérdésekre. Ahol minden ésszerű válasz kevésnek bizonyul, ott kezdődik a hit. Az ember ekkor rábízza magát egy felette álló erőre. Én ezt az erőt Istennek nevezem. Hitbéli beszélgetésekből, predikációkból, elmélkedésekből inspirálódott zenei leképezéseim ezek a darabok.(...) Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ezek a dalok nem hivatottak sem megtestesíteni, sem pedig kiegészíteni semmilyen szakrális művet. A hétköznapi zenész, zeneszerző természetes viszonya Istenhez. (...) A zene hitből és kegyelemből születik. Amikor a színpadon állok, vágyom arra a mélységre, hogy 'semmi' legyek. Átlátszó, vékony hártya, csatorna, ami torzítatlanul továbbítja a szeretet minden üzenetét Istentől zene formájában."

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!