Program


Mao Art Of Virus #8 Ávéd János Feat. Pozsár Máté

Mao Art Of Virus #8 Ávéd János Feat. Pozsár Máté

A MAO a 2021/22-es évadban kiemelt hangsúlyt fektet a 2020-ban online elindított, Art of Virus zeneszerző kezdeményezés művészeire és kapcsolódásaira. A koncertsorozat utolsó epizódjában a zenekar zseniális szaxofonosa és zeneszerzője, Ávéd János által elindított AOV #8 darabjai kerülnek repertoárra.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 20:00

A koncert meghívott zeneszerzője és szólistája Pozsár Máté lesz, aki első alkalommal lép fel a MAO-val. Saját darabjai is szerepelni fognak a műsorban.

Ávéd János hazánk egyik legkiemelkedőbb szaxofonosa, a Modern Art Orchestra szólistája, zeneszerzője és hangszerelője, a Zeneakadémia Jazz Tanszakának tanára. Zenei horizontja óriási - képzettsége és tájékozottsága mellé a hangszer feletti maximális kontroll és kreatív, impulzív, érzékeny személyiség társul. Az Ávéd János Quartet, a Balance és a Transform Quintet mellett számos egyéb formáció visszatérő vendége. Szerzői lemeze, a The Fruit of the Spirit 2019-ben jelent meg a Modern Art Orchestra előadásában. János - Fekete Kovács Kornél meghívására - az Art Of Virus #8 elindítója.

Pozsár Máté zongorista a magyar free jazz szcéna egyik prominens alakja. A fiatal muzsikus nagy hatást gyakorol az elkövetkezendő zenész generációkra, eredeti látásmódja és kiemelkedően érzékeny zeneisége örökké friss fejlődéstant eredményez. Az Ajtai Péterrel, Kováts Gergővel és társaikkal kialakult szellemi körök a hazai művészeti élet önálló és szerves részét képezik hazánk kortárs zenei kultúrájának. Pozsár Máté Ávéd János meghívására csatlakozott az AOV-hez.

Az Art of Virus-ról:

Fekete-Kovács Kornél, a MAO művészeti vezetője kilenc hangot indított útjára, és tíz zeneszerzőt kért fel szerte a világon, hogy írjanak rövid kompozíciókat ezekre a hangokra. Ez az első 10 szerzemény adja az Art of Virus tíz ágának alapját. Az volt a kihívás következő lépése, hogy az ágak elindítói két-két zenésztársukat hívták meg, akik folytatják a sort. Pár hónap alatt 486 zeneszerző csatlakozott a projekthez a világ 42 országából.

Pozsár Máté - zongora
Modern Art Orchestra

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!