Program


Mamma Mia!

Mamma Mia!

Július 8-án visszatér a Dóm tér legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es bemutatót követő sikerszéria után újabb 4 estén át ígér felejthetetlen nyáresti élményt az ABBA dalok szerelmeseinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 16. szombat, 21:00

Mamma Mia!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban, vagyis önálló rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával állítsa színpadra a Mamma Mia! című musicalt. A bemutató 2014. augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptember 26-27-28-án pedig a Madách Színházban volt.Szegeden az első nyáron 7 teltházas előadáson aratott sikert a Mamma Mia! című musical Szirtes Tamás rendezésében, a Madách Színház művészeinek előadásában. A Szegedi Szabadtéri Játékok történetében példátlan sikert könyvelhet el az előadás: a következő három évben még tízszer láthatta a szegedi közönség a világhírű ABBA-musicalt.2022-ben a Szegedi Szabadtérin elért rekordját is megdönteni készül a Madách Színház Mamma Mia!-előadása és visszatér a napfény városába, Szegeden korábban még nem látott szereposztással!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!