Program


Makktündér csodái - zenés bábjáték

Makktündér csodái - zenés bábjáték

Mi történik, ha egy torkos kis vadmalac elindul a világba, hogy valami jót tegyen? Sikerül neki? A mese végére kiderül, és a gyerekek segítségével Citromka is megtalálja a helyes utat.

Bábszínház (2-8 éves korig)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 10:00

Ametist Bábszínház: Makktündér csodái - zenés bábjáték
Bábszínház (2-8 éves korig)

Mi történik, ha egy torkos kis vadmalac elindul a világba, hogy valami jót tegyen? Sikerül neki?  A mese végére kiderül, és a gyerekek segítségével Citromka is megtalálja a helyes utat.

Szereplők: Citromka, Titinke anyó, Makk tündér, szivárványszínű nyulak, Mekegi  Elemér, Morgó anyó, Morgó apó

Rendezte: Niklesz Ildikó
Zenéjét szerezte: Tamási László


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!