Program


MAJKA & CURTIS LIVE - Aréna koncert

MAJKA & CURTIS LIVE - Aréna koncert

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018-ban először az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 20:00

A képernyőn 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtisszel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dal évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet. 

 

Bátran kijelenthetjük, hogy Majka és Curtis duója megérett egy igazi Arénás koncertre, ahol sok ezer ember előtt, soha nem látott csomagolásban adják majd elő az olyan híres számaikat, mint az Elvitted a szívemet, Magyar vagyok vagy a Csak te létezel. 

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!