Program


MAJKA - Bordány 2024

MAJKA - Bordány 2024

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!
 több

Aktuális előadások



Most is sok meglepetéssel, több fellépővel, élő koncerttel készülnek a szervezők. 2022-ben Rúzsa Magdi élő koncert, míg 2023-ban a Bagossy Brothers Company több, mint másfél órás szintén élő programja nyújtott felejthetetlen pillanatokat a résztvevőknek. A fellépők között szerepelt az elmúlt időszakban a 4S STREET együttes, DJ Náksi és DJ Dominique is. 2024-ben a színpadi programok sorát Molnár Tamás nyitja egy másfél órás élő koncerttel, majd érkezik zenekarával MAJKA, aki hatalmas showal lép a koncertezők elé most is! Az estet Cooky egy másfél órás DJ fellépéssel zárja, ezzel így egy egész estét betöltő programot kínálnak a szervezők a jegyvásárlóknak.

Az est programja:

19.00  MOLNÁR TAMÁS – 90 perces élő koncert

21.00 MAJKA - 90 perces élőkoncert

23.00 COOKY – 90 perces DJ show

Molnár Tamás Artisjus, Fonogram és Petőfi Zenei Díjas énekes, dalszerző, az egykori Anti Fitness Club és JETLAG zenekarok alapítója több mint két évtizede van jelen a színpadon és szerzőként egyaránt. Szövegíróként dolgozott a legnépszerűbb hazai popelőadókkal, de földalatti zenekarokkal is. Játszott a legnagyobb televíziós showműsorokban éppúgy, mint a legmenőbb fesztiválokon. 2022-től szólóban áll színpadra Szív utca című önálló albumával, valamint korábbi zenekaraiból ismert dalaival. Bár a nevéhez fűződő több mint 250 dalt a legkülönbözőbb műfajokba öltöztette, mégis jól tetten érhető rajtuk a szerző olykor zavarbaejtően nyers és kitárulkozó, máskor sajátosan árnyalt lírikus melankóliája.

MAJKA, Majoros Péter: Kétszeres Fonogram-, háromszoros Bravo Otto-, kétszeres VIVA Comet- és kétszeres Story Ötcsillag-díjas rapper, dalszövegíró, műsorvezető. A képernyőn 20 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtis-el készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dala évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

 Szelba Christian George, művésznevén: Cooky (Maisons-Alfort, 1969. szeptember 13. –) francia származású magyar műsorvezető, lemezlovas, pilóta. Édesapja magyar, édesanyja francia-görög származású. Anyanyelve francia, a magyart Magyarországon kezdte el komolyabban tanulni. Párizsban, Franciaországban nőtt fel. Egy francia rádióban tett látogatása után határozta el, hogy életét a rádiózásnak szenteli. A főiskola mellett 1988-tól eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország piacvezető rádiójában, az NRJ-ben. Itt ragadt rá a "Cooky" művésznév, amit Magyarországon is megtartott. Kezdetben éjszaka vezetett műsort, majd hétköznaponként délután szórakoztatta francia hallgatóit. Az NRJ után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett. 1994-től Lemezlovasként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon. Egyik látogatásánál megkeresték a miskolci SkyMusic Rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul ugyan nem beszélt, de kitartásának köszönhetően hamar megszerezte a kellő nyelvtudást. Miskolc után egy érdi rádió, majd a budapesti Rádió Extrém következett 2003. augusztusától. A rádió megszűnése után a Rádió 1-en 2005. december 20-án debütált, ahol 2012. február 29-ig dolgozott. 2012 márciusától a Music FM-en vezette saját műsorait (Music Party, Kívánságműsor, Music Doktor) 17 és 21 óra között. 2014-ben megnyerte A nagy duettet Hiennel, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője volt. 2016-ban A nagy duett zsűritagja, és Kasza Tibivel közösen az Ezek megőrültek! műsorvezetője volt. Október 3-ától ismét a Rádió 1-en vezet műsort, hétvégente 17 és 20 óra között.

 Kapunyitás 18.00-tól!

A program 0-6 év közötti kisgyermekek számára ingyenes, de kizárólag szülői kísérettel látogatható!

A program csak állójeggyel tekinthető meg, a színpad előtti közvetlen területre történő belépéshez kiemelt állójegy vásárlása szükséges, amely limitált, 300 fő számára biztosított.  A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, ülőhelyet nem tudnak biztosítani a szervezők!

Bejáratnál a jegy okostelefonról is bemutatható, kinyomtatni nem kötelező.

Kérjük, hogy a jegyed a rendezvény ideje alatt mindig tartsd magadnál.

A beléptetésnél a biztonsági ellenőrzés során a vendégek ruháját és csomagját ellenőrzik.Tiltott tárgyakat, állatokat és nagy méretű csomagokat nem lehetséges a rendezvény területére bevinni. Tiltott tárgyak közé tartozik: étel, ital, fegyver vagy annak látszó tárgy, illetve egyéb, életre, testi épségre, egészségre, illetve közbiztonságra veszélyes tárgy vagy anyag.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

KÖZLEKEDÉSI, PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK.

 A helyszínen forgalomirányítás várható, ennek ellenére számítani kell torlódásra, a türelmét előre is köszönjük! Bővebb információ a rendezvényt megelőzően a facebook.com/bordanysk oldalon lesz található.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!