Program


Maestro - Improvizáció életre halálra!
10

Maestro - Improvizáció életre halálra!

A Maestro az az improvizációs színházi előadás, amiben az est során a rendező azon dolgozik, hogy a színészek minél nagyobb bajba kerüljenek és változatos jelenetek sorozatával küzdjenek a játékban maradásért.

Aktuális előadások





Az előadás szerkezete egyszerű. A színészek véletlenszerűen kerülnek egy jelenetbe, amelyet a rendező és a nézők kívánságának megfelelően, legjobb tudásuk szerint megvalósítanak, majd a nézők pontoznak. Ilymódon vannak, akik menetközben pontjuk alapján kiesnek, mígnem végül valaki, - aki az est során a legtöbb pontot gyűjtötte - megnyeri a játékot. Ő lesz a Maestro.

Nemzetközi szinten ez az egyik legnépszerűbb kiesős-versengős formátum, amely Magyarországon csak a Grund Színház repertoárjában szerepel – több mint 10 éve.

Rendező: Andrew Hefler
Zenekar: Badics Márk és Benkő Dávid

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!