Program


Love.hu
3

Love.hu

Fórum Színház
Egy férfi egy netes randioldalon megismerkedik egy lánnyal. A találkozásnál kiderül, hogy közös múltjuk van. És titkaik... A pikáns, szórakoztató komédia mindeközben egy mély és bölcs emberismeretről tanúskodó történet, két kiváló, sorozatokból is ismerős sztár jutalomjátékával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 28. csütörtök, 19:00

Kulcsár Lajos: Love.hu
romantikus vígjáték

Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal egy netes randioldalon, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első, valódi találkozásnál, hamar kiderül, hogy a két embernek közös múltja van, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. Így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egyben bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történet.
A Fórum Színház ősbemutatójában két kiváló színész talál egymásra, de nem csak a színpadon: Kiss Anna Laura és Lengyel Ferenc duettjét már az egész ország ismeri a tévéképernyőről, az egyik legsikeresebb magyar sorozatból.

Nő: Kiss Anna Laura
Férfi: Lengyel Ferenc

Rendező: Lengyel Ferenc

Producer: Németh Kristóf

Előadás egy részben, 90 percben.

A Fórum Színház előadása. 

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk! A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Támogató: EMMI

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!