Program


Love & Peace

Love & Peace

Love & Peace
Omar Bashir és a MYNK Quartet koncertje

Omar Bashir – lant
Takács Donát – basszusgitár
Petz Bálint – gitár
Amine Naami – gitár, ének
Molnár Levente – billentyű
Tar Gergely, Hosman Ádám –…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 16. péntek, 19:00

A MYNK Quartet szokásához híven újdonsággal és egy különleges világsztárral lép színpadra idén. A kvartett évek óta együtt dolgozik Omar Bashirral és Zenekarával. A Salamancai Egyetem Asszír Kongresszusán mutatták be legújabb fúziójukat, melyen Omar Bashir csodálatos, semmihez sem hasonlítható zenéje – mely az arab kultúrát ötvözi a magyar, az asszír, a flamenco és gypsy zenei elemekkel – fergeteges sikert váltott ki a nemzetközi közönségből.

A Love & Peace produkció valamennyi dala szívből született, és híven tükrözi Omar személyiségét és hitvallását a békés és szeretetteli együttélés mellett.

A másfél órás hangversenynek Tarcal egyik új büszkesége, a megújult, minden tekintetben a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt Könyves Kálmán Művelődési Ház  színházterme ad otthont.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!