Program


LOTFI BEGI & FRIENDS feat Heureka Pop Orchestra

LOTFI BEGI & FRIENDS feat Heureka Pop Orchestra

A produkcióban az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar slágereit hallhatjuk, Lotfi Begi feldolgozásában, szimfonikus zenekarra hangszerelve. A különleges zenei ötvözetet Begi a Heureka Pop Orchestrával együtt állította össze, speciálisan a Margitszigeti Színház részére Begi legjobb szettjeinek összegző bemutatásával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 15. szerda, 19:00

LOTFI BEGI AND FRIENDS
feat Heureka Pop Orchestra

Új időpont!
2021. szeptember 15. szerda 19:00 (esőnap: szeptember 16.)

A koncerten a DJ és a zenekar mellett neves sztárvendégek lépnek fel:
Rúzsa Magdi
Tóth Gabi
Radics Gigi
ByeAlex
Csipa
Pápai Joci
Gáspár Laci
Tarján Zsófi
Császár Előd
Nika
Kollányi Zsuzsi
Burai
Berkes Olivér
Mc Kemon
DrBRS
Vilkó


Lotfi Begi az a DJ, akit hazánkban már senkinek sem kell bemutatni, hiszen dalait remixeit és szettjeit egyszerűen imádják a rádióhallgatók, a rádiós szerkesztők és a bulizni vágyók egyaránt. A Music Fm indulása óta a Music Killers rezidense. 2015-ben a Music Fm és aTuborg DJ versenyének győztese, ezzel együtt az év DJ-je lett. Mesébe illő történetének részleteiről azonban kevesen tudnak. Adott egy művész, aki mondhatni nem más, mint egy zeneipari alkimista: minden, amihez nyúl, arannyá válik...

Begi egészen fiatalon, 16 évesen próbálta ki magát először a DJ-pultban. 2000-ben elindította a Pulzárt, az első rádiós műsort Magyarországon, ahol az elektronikus zeneipar színe-java felvonult. A Pulzár hozta össze Némethy Gáborral, azaz Collins-szal. Collins & Behnam első produkciója 2004-ben már Felipe Titanium Recordsánál landolt, majd olyan labeleknél publikáltak, mint az Intec (UK), a Yoshitoshi (USA), a Global Underground (UK) vagy épp az Adult (NL).

Nevükhöz fűződik a 2005-ös és 2006-os magyarországi Mayday-himnusz, s minden jelentős hazai rendezvényen nélkülözhetetlenné váltak: Balaton Sound, Beatpatrol, Sziget, Hegyalja Fesztivál, DumDum, Bónusz. Begi 2008-ban megalapította a Compact Disco formációt: Walkó Csaba énekessel és a billentyűs Pál Gáborral jelentették meg első nagylemezüket "Stereoid" címmel a CLS gondozásában. Ekkor lopták be magukat az MR2 Petőfi Rádió hallgatóinak szívébe az Akusztikban, és mutatkoztak be a magyar MTV-n. 2010-ben csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros Sándor Attila, miközben az "I'm in Love" című zenéjüket és remixeit olyan világhírű lemezlovasok játszották, mint pl. Tiësto vagy Ferry Corsten.

2011-ben kijött a második nagylemez "II" címmel, és bezsebelhették a Fonogram-díjat is "Az év elektronikus zenei produkciója" kategóriában, az MTV Music Awardson pedig "A legjobb magyar zenekar" díját, valamint az Antropos.hu "2010 legjobb albumáért" járó elismerést kapták meg. A Compact Disco 2012-ben az Eurovíziós Dalversenyen a nemzeti döntő befutóiként képviselhették hazánkat, ősszel pedig több ezres tömeg előtt léptek fel a Szimfonik Live 2.0-n a Millenáris Parkban.

Begi 2013-ban és 2014-ben olyan hazai előadóknak készített remixeket, mint Rúzsa Magdolna, Ivan and The Parazol, Karányi és Én, Zséda ("Dance"), Majka és Curtis ("Elvitted aszívemet"), Ákos ("Igazán"), Radics Gigi, Bogi ("We All") vagy éppen ByeAlex ("Kedvesem"). Mindegyik remix a rádiós listák és kivánságműsorok kedvencei közt landolt. A következő év Fonogram-jelölést hozott Lotfi Begi számára, illetve a hivatalos MAHASZ rádiós slágerlista első helyét is elérte Rúzsa Magdival közösen, a "Nélküled" című dallal. Ráadásként a DJ Szövetség díjátadóján az underground kategóriában a második helyet érdemelte ki, míg a közönségszavazáson bekerült a top 3-ba.

A sikerek 2015-ben is folytatódtak, sőt! A szárnyalás csak idén indult el igazán: a Hooligans "Paradicsom" című slágerének remixe összesen közel 2 milliós lejátszást ért el YouTube-on, és igazi rádiós kedvenccé is vált olyannyira, hogy az Editors' Choice rádiós játszási lista 4. helyéig menetelt. A Margaret Islanddel közös "Csillagtalan" című sláger már meghaladta az 500 ezres megtekintési számot, elérte a 8. pozíciót a Rádiós Top 40 játszási listán, és 9. volt a Single (track) Top 40 slágerlistán. A Rúzsa Magdival készült "Nélküled" című dal közelít a 2 millió megtekintéshez, míg a "Szerelem" már meg is haladta ezt a hihetetlen népszerűséget... és akkor még nem is beszéltünk a 2015-ös Balaton Sound hivatalos himnuszáról, a Lotfi Begi feat. Herrer Sára produkció "By The Shore" című daláról!

2016-ban Begi sikerei folytatódtak tovább hiszen elkészítette Mező Misivel az Egy Szó Miatt című dalt, ami három héten keresztül a Mahasz Rádiós lista első helyét foglalta el később az év dala díját is megnyerte a VIVA TV közönség szavazásán. Illetve még ebben az évben elkészítette Bye Alex Még mindig című dalára a remixet ami szintén a Mahasz lista élére tör illetve a Youtube-on közel 13 millióan kattintottak rá.

A Tankcsapda zenekar felkérésére Calidorával közösen elkészítette az AZT MONDOM ÁLLJ című feldolgozást, a lemez a megjelenés napján dupla arany lemez lett. Emellett ebben az évben dupla platina lemezt kapott a HOOLIGANS zenekart, illetve egy szimpla platina lemezt a BON VOYAGE válogatás lemezért.

Ebben az évben 4 év után a Music Fm rádióból az újra induló Rádió 1-hez igazolt, ahol minden délután a Live Mix műsort vezeti és zenél.

Az ezt követő években Begi sorra jelentette meg a saját dalait különböző hazai zenekarokkal, énekesekkel, aminek az eredménye hogy az év Dj-je kategóriát is bezsebelhette a Petőfi Zenei díjátadón!

Dalai és remixei rendre a rádiós listák élén végeznek, illetve átlépték már a 100 milliós álomhatárt a Youtube-on!

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!