Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Halász Rita íróval beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Halász Rita íróval beszélget Szabados Ági

Halász Rita az április irodalmi reggeli vendége több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 10:00

Éveken át készült első regénye, a Mély levegő, amelynek nagy tétje volt: tud-e regényt írni Halász Rita? A válasz nem sokat váratott magára, hiszen a 2020-as megjelenést követően az abuzív házasságából elmenekülő harmincas nő, Vera sorsát és gondolatait végigkövető kötet a Libri Irodalmi Díj 2021-es rövid listájára is felkerült, és ugyanebben az évben elnyerte a legjobb első prózakötetesnek járó Margó-díjat is. Rita a novella műfajának is mestere – ezt megmutatta a budapesti Libertine Könyvesbolt harmadik születésnapjára összeállított novellagyűjteményben is. A Libertine és a könyvesboltok minden bizonnyal szóba kerülnek majd az áprilisi irodalmi reggelin is, amikor Szabados Ági vendége Halász Rita lesz. Április 20-án, szombaton 10 órakor ismét egy jó hangulatú, irodalmi fókuszú beszélgetésre várunk mindenkit a Játékszín Julius Meinl-színpadán.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!