Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Erdélyi Boróka íróval beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Erdélyi Boróka íróval beszélget Szabados Ági

Céltudatosan évkezdés az irodalmi reggelivel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 10:00

2024-ben is folytatódik a Libertine és a Játékszín közös programsorozata, az irodalmi reggeli, januárban máris egy mindannyiunkat érintő témával, a célokkal. Az ugyanis, hogy mit szeretnénk elérni az új évben, sok mindentől függ, az azonban, hogy a célt hogyan tűzzük ki, majd milyen lépéseken keresztül jutunk el hozzá, sok hasonlóságot rejt magában. Erdélyi Boróka üzleti és mérnök coach, időgazdálkodás- és hatékonyság-szakértő azt vallja, hogy a célok meghatározásának nincs konkrét időpontja, ám tagadhatatlan, hogy januárban sokan veselkednek neki a jövőtervezésnek. Boróka ehhez nyújt segítséget nemcsak szóban, hanem immár írásban is. Emberközeli szemlélettel közelíti meg a szakterületét, az elfoglalt
üzletembereknek éppúgy tud segíteni, mint az állandó időzavarban lévő kisgyerekes anyukáknak – mindezt pedig a frissen megjelent Élet, cél, idő – Célorientált időgazdálkodás a mindennapokban című könyvében be is bizonyítja. A megfelelő célok megválasztásáról, az önismeret és az időbeosztás összefüggéseiről, a hatékonyság fokozásáról és – mindennek folyományaként – a boldogabb, teljesebb életről is beszélget majd Szabados Ágival az év első irodalmi reggelijén 2024. január 13-án, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán.

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!