Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Erdélyi Boróka íróval beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Erdélyi Boróka íróval beszélget Szabados Ági

Céltudatosan évkezdés az irodalmi reggelivel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 10:00

2024-ben is folytatódik a Libertine és a Játékszín közös programsorozata, az irodalmi reggeli, januárban máris egy mindannyiunkat érintő témával, a célokkal. Az ugyanis, hogy mit szeretnénk elérni az új évben, sok mindentől függ, az azonban, hogy a célt hogyan tűzzük ki, majd milyen lépéseken keresztül jutunk el hozzá, sok hasonlóságot rejt magában. Erdélyi Boróka üzleti és mérnök coach, időgazdálkodás- és hatékonyság-szakértő azt vallja, hogy a célok meghatározásának nincs konkrét időpontja, ám tagadhatatlan, hogy januárban sokan veselkednek neki a jövőtervezésnek. Boróka ehhez nyújt segítséget nemcsak szóban, hanem immár írásban is. Emberközeli szemlélettel közelíti meg a szakterületét, az elfoglalt
üzletembereknek éppúgy tud segíteni, mint az állandó időzavarban lévő kisgyerekes anyukáknak – mindezt pedig a frissen megjelent Élet, cél, idő – Célorientált időgazdálkodás a mindennapokban című könyvében be is bizonyítja. A megfelelő célok megválasztásáról, az önismeret és az időbeosztás összefüggéseiről, a hatékonyság fokozásáról és – mindennek folyományaként – a boldogabb, teljesebb életről is beszélget majd Szabados Ágival az év első irodalmi reggelijén 2024. január 13-án, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!