Program


LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/4 - Javier Perianes (zongora)

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/4 - Javier Perianes (zongora)

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódott, és most zeneszerző öt zongoraversenyéből a sorban az első és a harmadik következik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 19:30

Zeneakadémiai bérlet 5/4 - Fókuszban Beethoven 2/2

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik: Javier Perianes (zongora), valamint a Zeneakadémia hallgatói
Műsor:
Beethoven: C-dúr zongoraverseny, op. 15
szünet
Beethoven: c-moll zongoraverseny, op. 37


A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódott, és most zeneszerző öt zongoraversenyéből a sorban az első és a harmadik következik. Spanyol szólistavendégük a nemzetközi zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb művésze, aki hazája legrangosabb zenei díjával büszkélkedhet. Az elmúlt években szinte minden európai fővárosban bemutatkozott, 2022-ben már Budapesten is nagy sikert aratott.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Liszt Ferenc Kamarazenekar közös programja.

 

 

Ajánlatunk


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!