Program


LEPORELLÓ: LIPPOGÓ

LEPORELLÓ: LIPPOGÓ

Az előadást már 1,5 éves kortól ajánljuk minden izgő-mozgó, totyogó kalandornak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 18. szombat, 11:00

LEPORELLÓ: LIPPOGÓ

Egyik kezem, itt a vállam… várj mert összeakadt a lábam. Nagy a gubanc, a kezem, a fejem, a lábam a hátam… Nézd repül a repül a repülök, a nyakadba csücsülök, onnan már könnyen lemászom, de már megint elhagytam a kabátom.

Az előadást előadják:
Péteri Lilla / Szűcs Enikő
Eszenszky Gergely / Tóth Norbert

A SOROZAT ALKOTÓI
Látvány: Nagy Petra és Horváth Márk
Jelmez: Bartos Letícia
Zene: Keresztény Tamás
Kisgyermekkori művészeti nevelő: Gerbert Judit
Rendezőasszisztens – ügyelő – súgó: Rumán Cintia

RENDEZŐ: NAGY PETRA

Ajánlatunk


Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

Puccini: Messa di Gloria László Boldizsár, Kendi Lajos – ének Budapesti Akadémiai Kórustársaság Taipei Philharmonic Chamber Choir Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!