Program


Léna és Hógolyó

Léna és Hógolyó

Az iskolában kiközösített és sokszor magányos Lena mindig abban reménykedett, hogy egyszer lesz egy igaz barátja. Egy délután álmai valóra válnak egy barátságos, fehér oroszlánkölyök alakjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 12. vasárnap, 15:00

Léna és Hógolyó

Színes, szinkronizált amerikai családi kalandfilm,

90 perc

Rendező: BRIAN HERZLINGER

Szereplők: WADE WILLIAMS, J. GAVEN WILDE,

JASON SKEEN

Az iskolában kiközösített és sokszor magányos Lena mindig abban reménykedett, hogy egyszer lesz egy igaz barátja. Egy délután álmai valóra válnak egy barátságos, fehér oroszlánkölyök alakjában. Mindent együtt csinálnak és új barátra is szert tesznek. Ám egy nap a játékos Hógolyót elkapják az orvvadászok. Az értékes kölyköt a kegyetlen trófeagyűjtő próbálja megkaparintani. Lena új barátja, Jake kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni Hógolyót.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!