Program


Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 14. kedd, 18:00

2023.02.14. kedd, 18:00-20:00:
Lélek és Művészet - Hányféle lehet a szerelem?

Kedd esti Beszélgetőkör az Esernyősben
Vezeti: Jankó Judit pszichológus, művészeti író, art coach

Február 14-én a Lélek és Művészet beszélgetőkör is a szerelemről szól. Mi másról? Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban. Pierre Bonnard, a "tipikus montmartre-i alak" harmonikus és intim szerelme feleségével Marthaval, Csinszka és Márffy Ödön kapcsolata és a Maria Abramovics és Ulay szenvedélyes, de egyenrangú szerelme adják a kereteket, mi meg hozzátesszük a saját tapasztalatainkat.

Szerelmes művészet

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!