Program


Légy férfi! - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dennis

Légy férfi! - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dennis

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 6. hétfő, 20:30

Kedves Nézőink! A Dumaszínház előadásai jelenleg védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak, azonban a MOMkultban kötelező a maszkviselés.
A helyszín hivatalos közleménye:

"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MOMkultban tartott előadások során a koronavírus terjedésének minél nagyobb arányban történő megakadályozása érdekében 2021. november 1-től kötelező a szájat és az orrot egyaránt eltakaró maszk viselése.

 

Előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően – jelenleg védettségi igazolás felmutatása nélkül –, de a MOMkult menedzsmentje által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek, jelen felhívás kiküldésének időpontjától számítottan változhatnak!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!"

 


 

Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és a menő pacákok. Légy férfi, tarts velük!

Hadházi László önálló estje, Musimbe Dennis műsorvezetésével.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!