Program


Lau - Electric Lounge

Lau - Electric Lounge

Az Electric Lounge egy különleges elektronikus zenei program, amely a lounge életérzést hozza el a történelmi Várkert Bazár festői környezetébe. A lenyűgöző panoráma és a varázslatos Neoreneszánsz kert atmoszférája egyesül a legjobb elektronikus zenékkel. Az esemény ideális kikapcsolódást nyújt a nyári estékhez, ahol a nyugodt, mégis energikus zenei hullámok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 7. szombat, 20:00

 

LAU elektro, techno, garage, house és breakbeat DJ és producer, aki ezeknek a műfajoknak a fúziójában is elmerült. Már 10 éve aktív a zenei világban, ebből 7 éve szólóban. A 2021-es Boiler Room fellépése után Lau első külföldi élő fellépésére az Academia Film Olmouc 57. évfordulóján került sor. Azóta játszott Kazahsztánban, Berlinben és a MENT 2023 fesztiválon, valamint fellépett a Fusion Festival ’23 és az Ozora Festival ’23 eseményeken is.

Kreatív visszavonulását követően befejezte négy számos EP-jét, amely új hangzását és legbensőbb énjét tükrözi. Most ezt az újdonságot szeretnénk megosztani veletek. 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnap: 2024.09.13.

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!