Program


Larry Goldings-Peter Bernstein-Bill Stewart Trio

Larry Goldings-Peter Bernstein-Bill Stewart Trio

A Hammond-orgona, gitár és dob együtthangzására épülő zenekarok a jazzben való megjelenésük óta a legnépszerűbb együttesek közé tartoznak. A New York Times már a kilencvenes években a legjobb orgonás triónak nevezte ezt az all-star triót, mely első magyarországi koncertjét adja a Müpában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 20:00

Larry Goldings, Peter Bernstein és Bill Stewart szakmai múltja olyan jelentős, hogy az együttes nevében mindhármuk neve szerepel. A Bostonban született Goldings zenekarvezetőként tizenhárom albumot jegyez, ebből nyolcat ezzel a trióval. Nevét azért is ismerhetjük sokan, mert ő az egyik legfoglalkoztatottabb Hammon-orgonajátékos: olyan meghatározó jazzmuzsikusok hívták zenekarukba, mint Jim Hall, Michael Brecker és Pat Metheny. John Scofield és Jack DeJohnette társaként 2007-ben Grammy-díjra jelölték. A jazz műfaján kívül is rendkívül keresett, játékát többek közt olyan előadók lemezein hallhatjuk, mint Elton John, Hugh Laurie, John Mayer, Beck, Tracy Chapman, Sia, India.Arie és a De La Soul.
Peter Bernstein a tradicionális jazzgitározás élvonalának meghatározó alakja. Azt az irányt képviseli, amelyet Wes Mongomery, George Benson és Kenny Burrell neve fémjelez. Ők mind játszottak orgonás trió felállásban - nem véletlen, hogy rá esett a választás a hármasfogat megalapításakor.
Bill Stewart napjaink egyik legsokoldalúbb dobosa. Lehetetlen felsorolni mindenkit, akivel játszott, de Michael Brecker, John Scofield, Joshua Redman és a jazzlegenda Lee Konitz bizonyára számára is a legfontosabbak. Toy Tunes című, legutóbbi közös lemezüket, amelynek repertoárjával Budapestre érkeznek, nemrégiben élőben rögzítették a jazz fellegvárának számító Smalls Jazz Clubban.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!