Program


Lanou

Lanou

A 2017 decembere óta aktív Lanou otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain, repertoárjukban angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozások is megjelennek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 20:00

A zenekar tiszta, elmélyült zenei világát egyúttal a bátor kísérletezés is jellemzi, így koncertjeiken akár stoner rock beütésű citeraszóló és triphop hatásokkal átszőtt népdalfeldolgozás is megszólalhat egymás után. A 2020-as Fellegek (Of Clouds) című debütlemez után második, Erdeim című albumuk 2023 februárjában jelent meg. Utóbbin a popos indie folkot angolszász folkzenei hagyományokkal keverik: a Napfonatból is ismert Tóth Eszter énekes a citera, gitár és zongora mellett ír buzukin és bendzsón is játszik. Az albumon angol és magyar nyelvű dalokat is hallhatunk, azonban a hangsúly a magyar nyelvű saját dalok felé tolódott el. A rendkívül személyes szövegek és a bensőséges hangvétel miatt az Erdeim „utazás a lélek legmélyebb tájaira, ahol nem válik el egymástól álom és valóság, a természeti képek bensőséges jelentéssel bírnak, az elemek életre kelnek, és az úton saját szimbólumvilágunk vezérfonalát követjük, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk.”

Ajánlatunk


Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!