Program


Lanou

Lanou

A 2017 decembere óta aktív Lanou otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain, repertoárjukban angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozások is megjelennek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 20:00

A zenekar tiszta, elmélyült zenei világát egyúttal a bátor kísérletezés is jellemzi, így koncertjeiken akár stoner rock beütésű citeraszóló és triphop hatásokkal átszőtt népdalfeldolgozás is megszólalhat egymás után. A 2020-as Fellegek (Of Clouds) című debütlemez után második, Erdeim című albumuk 2023 februárjában jelent meg. Utóbbin a popos indie folkot angolszász folkzenei hagyományokkal keverik: a Napfonatból is ismert Tóth Eszter énekes a citera, gitár és zongora mellett ír buzukin és bendzsón is játszik. Az albumon angol és magyar nyelvű dalokat is hallhatunk, azonban a hangsúly a magyar nyelvű saját dalok felé tolódott el. A rendkívül személyes szövegek és a bensőséges hangvétel miatt az Erdeim „utazás a lélek legmélyebb tájaira, ahol nem válik el egymástól álom és valóság, a természeti képek bensőséges jelentéssel bírnak, az elemek életre kelnek, és az úton saját szimbólumvilágunk vezérfonalát követjük, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk.”

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Ünnepi a pillanat, vörös szőnyegen vonulhatunk be a Győr Városi Egyetemi Csarnokba október 22-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!