Program


Laár-Bornai koncert Vendég: Karinthy Vera

Laár-Bornai koncert Vendég: Karinthy Vera

Kapunyitás: 19 óra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 28. szombat, 20:00

Bornai Tibor és Laár András 1974-ben ismerkedtek össze. Kisebb megszakításokkal azóta zenélnek együtt. Bár mindketten önálló utakon indultak el (Laár humorista lett, buddhista pappá szentelték, Bornai saját lemezeket írt és szerzője sok nagy sztárnak, pl. Koncz, Somló) anya-zenekaruk, a KFT ma is koncertezik. Pályájuk egyik csúcsának mondható a „Bál az Operában” címmel hat éve a Magyar Állami Operaházban megtartott nagysikerű előadás. Negyvenhat év és rengeteg kaland. Van miről mesélniük. Dalaik között eddig soha nem hallott humoros és elgondolkodtató történeteiket osztják meg közönségükkel.
Az est vendége: Karinthy Vera énekesnő

Jegyár: elővételben 2900 Ft, a koncert napján 3500 Ft

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!