Program


KV Társulat: Médeia

KV Társulat: Médeia

Színházi előadás Euripidész drámája nyomán, Rakovszky Zsuzsa fordításának felhasználásával. Az előadás végén közönségtalálkozót tartunk. Meghívott szakmai vendégünk Karsai György színháztörténész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 19:00

KV Társulat: Médeia

A KV Társulat az ókori, klasszikus szöveg alapján egy kortárs előadást hozott létre, amely a nők kiszolgáltatottságáról és egy krízishelyzet megoldási lehetőségeiről szól, ma. A szakmai visszajelzések kiemelik, hogy a dráma mellett a kortárs humor megjelenése teszi nagy élménnyé az előadást. Czukor Balázs rendezővel – akivel a díjnyertes Függésben c. előadás után másodszor dolgozott együtt a társulat –egy kerettörténetbe helyeztük a drámát; Médeia története egy csoportterápia keretében,
szerepjátékokon keresztül bomlik ki.

Szereplők: Radnay Csilla, Spiegl Anna, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina

Látvány: Szabados Luca
Bábkészítő: Palya Gábor
Produkciós asszisztens: Beke Anna
Rendező: Czukor Balázs

Kép: Sarvady Mátyás fotója alapján

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!