Program


Krzysztof Kobyliński Pearls (PL/IL/CO)

Krzysztof Kobyliński Pearls (PL/IL/CO)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 28. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

    Krzysztof Kobyliński - zongora
    Reut Rivka - ének
    Dima Gorelik - gitár
    Edi Sanchez - basszusgitár
    Waldemar Lindner - dob

A lengyel-izraeli-kolumbiai Krzysztof Kobyliński PEARLS kvintett a közreműködő művészek eltérő zenei gyökereiből táplálkozó és különböző zenei műfajokat – jazz, klasszikus, ethno – homogén egységgé oldó multikulturális zenét játszik. Repertoárjukat a zongorista, zeneszerző és hangszerelő Krzysztof Kobyliński saját kompozíciói alkotják, köztük (a) The Moon, Once in America vagy a Pink Year című darabokkal, ez utóbbit egyébként már számos jazz-zenész, köztük Branford Marsalis is előadta.

A KK PEARLS 2014 óta működik a jelenlegi felállásban. A lengyel Radio Trójka adásában önálló műsorral szerepeltek, felléptek a Varsói Nyári Jazz Napokon, a Palmjazz Fesztiválon, koncerteztek számos európai országban, s két élő albumot is megjelentettek. A zenekarvezető kompozíció tág teret biztosítanak a zenészeknek saját zenei egyéniségüket markánsan megjelenítő improvizácóikhoz. A KK PEARLS muzsikája, a zenekarvezető megfogalmazásában “cizellált technikával kombinált szenvedély”. A kölcsönhatás Krzysztof Kobyliński zongorázása, Edi Sanchez pulzáló latin-amerikai basszusfutamai, illetve Dima Gorelik gitárjátékának szabadsága között lenyűgöző. Waldemar Lindner ütőhangszerei és Reut Rivka énekes-dalszerző hangjának varázsa ugyancsak a művészek által kevert zenei koktél teljes értékű alkotóeleme.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!