Program


Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi nevével az elmúlt húsz évben jobbnál jobb együttesekben találkozhattunk. Az országos ismertséget a Jazz+Az három gráciájának egyikeként, majd a Cotton Club Singers vokálvirtuózaként szerezte meg, de szerepelt musicalben is, az elmúlt évtizedet pedig a Kozma Orsi Quartet muzsikusaival zenélte végig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 16. vasárnap, 20:00

A Müpában valóságos sztárparádét tervez: Novák Péterrel, Szakos Krisztiánnal, a Jazz+Az alkotóival: Dés Lászlóval, Behumi Dórival és Váczi Eszterrel; valamint a Cotton Club Singers vokalistáival, Szűcs Gabival, László Boldizsárral és Fehér Gáborral.
„Szerencsés vagyok, sok ember volt rám nagy hatással. Novák Péter, a fenegyerek, akinek nemcsak pop-rock és népzenei, de színházi hatásokat is köszönhetek. Színésznőnek készültem, számos zenés színházi előadásban szerepeltem. Egy fárasztó próba után kifakadtam: soha többet nem akarok játszani. Milyen a kimondott szó ereje, így lett. Azóta is hiányzik. A Jazz+Az, ahol Geszti Péter és Dés László fantasztikus lendületet adott pályámnak, Dóri és Eszter pedig mindmáig jó barátom. A Cotton Club Singers - fogalmam sem volt a swingről - új utakat nyitott meg előttem. Aztán elindult valamiféle útkeresés: dalokat írtam. A zeneszerző Szakos Krisztiánban alkotótársra leltem. Három lemezt készítettünk együtt (Egy szó; Az igazi szerep; Vulkán) kísérletező, elektro-pop stílusban. Közben összeállt egy remek csapat: Cseke Gábor zongorán, Hárs Viktor basszusgitáron, Pusztai Csaba pedig dobokon játszik velem. Legutóbbi lemezünk, a Vízjel egyik dala a MAHASZ-listán is előkelő helyet foglal el.” (Kozma Orsi)

Ajánlatunk


zenés party két részben

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!