Program


KOWALSKY MEG A VEGA - 20 éves jubileumi nagykoncert

KOWALSKY MEG A VEGA - 20 éves jubileumi nagykoncert

A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító nagy bulira hívnak mindenkit 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 20:00

Kowalsky meg a Vega
20 éves jubileumi nagykoncert
Előzenekar: No Sugar

A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító nagy bulira hívnak mindenkit 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába!

Történetük 2003-ban csak egy Pimasz Grimasznak indult, ami mára már a Szív Forradalma lett. Az elmúlt két évtized során a csapat megjárt minden lehetséges magasságot és mélységet, népszerűségük a mai napig egyre csak szárnyal. Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz. A hazai fesztiválok állandó fellépői, de találkozhattunk velük kis klubkoncerteken, vagy akár az ország legnagyobb koncerthelyszínein is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is.

A zenekar húsz éve már, hogy részese annak a zsivány-popnak, melyet képviselnek. Ezen a zenei úton szeretett közönségük is végig kísérte őket. Sikerük egyik főtitka a dalszövegeikben rejlik, melyek mondandójában a közérthetőség és egyben a tanulság is benne van. A szövegek a fülbemászó dallamokkal kiegészülve alkotnak kerek egészet, s így hamar a közönség kedvenceivé válnak.

Egy hatalmas közös ünnepre készülnek közönségükkel együtt 2023. február 18-án a Budapest Arénában, ahol az estét a No Sugar zenekar melegíti be. A Kowalsky meg a Vega nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is. Felcsendülnek majd természetesen az olyan nagy slágerek, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. A jubileum kapcsán egy hatalmas show keretében ünnepelhetjük meg a kerek születésnapot, fantasztikus fény- és látványvilággal és hihetetlen színpadtechnikai megoldásokkal kiegészülve. Ez az este méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi pályásfutásának.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!