Program


Körforgás est

Körforgás est

Balett est két részben:
1) Eno Peci koreográfus az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti. 2) A szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

Győri Balett: Körforgás
balett est két részben

Senki nem menekülhet a magány elől, előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Vannak, akik megbékélnek a társtalansággal, de vannak, akik inkább megosztják ezt valaki mással… “Zweisamkeit” él a fordulatos német kifejezéssel Eno Peci koreográfus, aki az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti.

A születéskor a lélek összekapcsolódik egy fizikai testtel. Ennek a kettőnek az egyesülése az emberi lét. Életünk során, az idő haladtával felismerjük, hogy mindez mulandó és, hogy eljön majd a nap amikor el kell, hogy engedjünk mindent ahhoz, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson tovább az ismeretlenbe. Erről a szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

Koreográfus: Eno Peci, Lukács András

Premier: 2020. szeptember 19.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!