Program


KönnyedÉn - Almásy Csilla előadása

KönnyedÉn - Almásy Csilla előadása

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 19:00

KönnyedÉn
Élj és mozogj szabadon és fájdalommentesen!

Almásy Csilla gerinc- és mozgásszakértő gyógytornász nagyelőadása, melyben a tőle megszokott módon, humorral átszőtt és mindenki számára közérthető stílusban meséli el, hogyan működik a testünk és a gerincünk. Hogyan hatnak a lelki nehézségek a fizikális állapotunkra és mit tehetünk azért a mindennapokban, hogy egészségesek, fittek és boldogok legyünk. Mert bizony az élet addig igazán boldog és szabad, amíg fájdalommentesen élhetünk.
A KönnyedÉn egy szórakoztató anatómia lecke laikusoknak, tárlatvezetés a saját testünkben, hogy megértsük, miként vigyázhatunk rá.

Almásy Csilla két évtizedes szakmai tapasztalattal bíró, elismert gerinc- és mozgásszakértő. Egészségtudományi területen gyógytornász-fizioterapeuta BSc és egészségügyi tanár mesterdiplomát szerzett, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Doktori kutatása fókuszában is a testi és lelki tényezők egészségre, sérülésekre gyakorolt hatása áll.
Élete a mozgásról és az egészségfejlesztésről szól. Szakterülete a gerincbetegségek gyógyítása, de munkája során a gyógyítás mellett már 20 éve a mai napig rendszeresen vezet preventív célú edzéseket, éveken át a legnagyobb fitneszrendezvények színpadán tartott gerinctréninget és jógaórákat. 15 éve folytat oktatói tevékenységet: egyrészt saját felnőttképzési intézményében, az Almásy Mozgásakadémián tart szakmai továbbképzéseket sport- és egészségügyi szakembereknek, másrészt a Magyar Táncművészeti Egyetem óraadó tanára. Több hazai kongresszus előadója. A nagy sikerű, Az Ország Gerinctornája egészségfejlesztő rendezvénysorozat megálmodója és főszervezője.

Időtartam: 90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

musical két részben

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!