Program


Kojot négy lelke

Kojot négy lelke

A Kojot négy lelke túlmutat az indián eredetmondán, azt vizsgálja, hogy vajon a technikai-technológiai fejlődés maradéktalanul az ember boldogságát szolgálja?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 18:00

Kojot négy lelke 12+
(magyar animációs film, 106 perc, 2023)

Magyarország Oscar-díjra nevzte a filmet nevezte a „legjobb nemzetközi film” kategóriában. Az univerzum teremtésének mítoszán keresztül a film arról az égető kérdésről beszél, hogy miként élhetünk harmóniában a környezetünkkel, amíg nem késő, hogy ne pusztítsuk el magunkat a Földön. A Kojot négy lelke túlmutat az indián eredetmondán, azt vizsgálja, hogy vajon a technikai-technológiai fejlődés maradéktalanul az ember boldogságát szolgálja?

Ajánlatunk


Harangozó Gyula / Léo Delibes COPPÉLIA Táncjáték három felvonásban

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Ajánló


Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!