Program


Kodály Fesztivál - Bognár Szilvia: Titoktok

Kodály Fesztivál - Bognár Szilvia: Titoktok

Interaktív gyerekkoncert, a Meseudvar koncertsorozat és a Kodály Művészeti Fesztivál programja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 17:30

Bognár Szilvia: Titoktok / Meseudvar

Bognár Szilvia a magyarországi nép- és világzene egyik legkeresettebb énekese, számtalan produkció szólistája. Olyan neves előadók oldalán is hallhattuk már, mint Sebestyén Márta, Rost Andrea, vagy épp Sebő Ferenc, Lovasi András és Berecz András. Saját formációival ez idáig hat önálló albumot készített a reneszánsz énekektől kezdve a gyerekdalokon keresztül egészen a progresszív világzenéig.

Titoktok című gyerekműsorában Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Nemes Nagy Ágnes megzenésített sorai népi dallamokkal karöltve vezetnek bennünket egy titkos úton, Moldovától egy sikátorban rejlő ugróiskoláig. Ahogy épp a kedvünk tartja, ahogy épp a forgandó szerencse hozza. Hisz a dalok nem máshonnan, mint a titkokat rejtő égszínkék kendőből kerülnek elő.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!