Program


Klasszikus Karácsony 2021 - Óbudai Danubia Zenekar

Klasszikus Karácsony 2021 - Óbudai Danubia Zenekar

A Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar lemezbemutató koncertje népszerű ünnepi klasszikusokkal, és a legszebb magyar karácsonyi énekekkel.


 több

Aktuális előadásokMűsor:Handel: Messiás – Hallelujah

Mozart: Così fan tutte – Nyitány

Hark! The Herald Angels Sing

Stille Nacht

Csajkovszkij: Diótörő - részletek

Frozen – Legyen hó!

Reszkessetek, betörők! – Somewhere in my memory

Schubert: Ave Maria


Vigyázzunk egymásra – Maszkviselés és védettségi igazolvány a koncerten
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy jegyvásárlóink előzetes visszajelzéseivel összhangban, továbbá az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban, valamint védettséget igazolva lehet.
A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni. Étel- vagy italfogyasztás idejére az erre kijelölt helyeken a maszkok levehetők.
A védettséget a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal, vagy védőoltást igazoló EESZT applikációval kell igazolni. A védettségi igazolványt rendezvényekre való belépéshez negatív PCR-teszttel nem lehet kiváltani. A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt az eseményen.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. Felhívjuk továbbá tisztelt vásárlóink szíves figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására esetlegesen bevezetésre kerülő hatósági intézkedésekben, kihirdetett kormányrendeletekben és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező korlátozó vagy tiltó rendelkezések nem minősülnek előre nem látható oknak, ennélfogva a megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

 

 

Ajánló


A fiatal belga klarinétművésznő, Annelien Van Wauwe egyaránt játszik modern klarinéton és annak historikus elődjén.

„Operába? Biztos, hogy nem! Szűk, nyikorgós széken ülni tízezrekért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő végre tényleg meghaljon?”…