Program


Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

VÁLTOZÁS! Falusi Mariann helyett a vendég Földes Eszter.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

Dalok párban 2.0

Több mint 70, -jórészt a zenekar szerzői által írt, - dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy - egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet :)

Jegyár: 3500 Ft

 

A koncerten, a megváltott jegyek bemutatásával Kiscsillag, valamint Kispál és a Borz ajándéktárgyak, egyszeri 800 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatóak. 

 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!