Program


Balogh Ádám zongoraestje

Balogh Ádám zongoraestje

„MVM Koncertek – A Zongora a Festetics Palotában”

(Kemenes András balesete miatt az alábbi koncert kerül megrendezésre.)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 19:00

Balogh Ádám zongoraestje

Bartók: Improvizációk magyar parasztdalokra, op. 20,
Ravel: Gaspard de la Nuit,
Brahms: 4 ballada, op. 10,
Bartók: 2 román tánc, op. 8/a

Balogh Ádám 1997. október 30-án született Pécsett. Hétéves korában kezdett zongorázni a pécsi Liszt Ferenc Zeneiskolában. Zeneiskolai tanulmányai alatt sorra nyerte az országos zenei versenyeket, többek között kétszer végzett az Országos Zeneiskolai Ferenczy György Zongoraverseny élén. 2010 őszén a Budapesti Fesztiválzenekar által hirdetett verseny egyik győzteseként debütálhatott a zenekarral, Fischer Iván vezényletével játszhatta Mozart d-moll zongoraversenyét Budapesten. Fellépett már többek között a Pannon Filharmonikusok, az Óbudai Danubia Zenekar, a NYCA szimfonikus zenekar, a Concerto Budapest és a Zuglói Filharmónia szólistájaként. Fischer Iván meghívására több alkalommal közreműködött a Fesztiválzenekar hazai és külföldi fellépésein. Szerepelt már New York, Philadelphia, Amsterdam, Milánó, Róma, Dortmund, Berlin, Prága, Oberlin, Fort Worth, Lagrasse és hazai városok jelentős koncerthelyszínein is. A Cliburn Junior, a budapesti Chopin, a hágai The Hague, a milánói PianoTalents, a grazi Takács Jenő, a zágrábi Young Virtuoso nemzetközi versenyek díjazottja. 2017-ben a New York International Debut Audition első három helyezettje között végzett és felléphetett a New York-i Kaufman Centerben, nem sokkal később az izraeli Tel Hai mesterkurzus concerto versenyén lett dobogós, így nyerve meghívást a következő évadra. Ádám, ha ideje engedi, zenét is szerez, illetve aktív kamarazenész. A Zeneakadémia előkészítő tagozatának elvégzése után jelenleg másodéves hallgató. Tanára Némethy Attila.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!