Program


Kautzky-Szemők Adrienn természetgyógyász előadása / Gyógyulásunk forrása: A LÉLEK

Kautzky-Szemők Adrienn természetgyógyász előadása / Gyógyulásunk forrása: A LÉLEK

Kautzky-Szemők Adrienn
Komplementer Med. Terapeuta
Reflexológus előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 18:00

Az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi-lelki-szellemi egységként, harmonikusan funkcionálunk. Betegség akkor következik be, ha ez az egység felborul és egyben figyelmeztet arra, hogy valamin változtatnom kell. Ha ezekre az intő jelekre, mint szimbólumokra tekintünk, könnyen megérthetjük a lelkünkben, sokszor elnyomott problémákat. Ahogy a tudat a tudat képes megbetegíteni a testet ugyanúgy képes meggyógyítani is, ha megengedjük neki.

Ajánlatunk


Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német és jiddis szó, cinikus törtetés és elomló szentimentalizmus, ezekben szólalt meg a belkerületek titkos romantikája, húrjain született újjá a kuplé, a pesti népdal. Zerkovitzot nem lehetett nem szeretni, így vagy úgy, de mindenkire hatott.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Ajánló


CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!