Program


Kardos-Horváth János gyermekkoncertje és kreatív játszóház

Kardos-Horváth János gyermekkoncertje és kreatív játszóház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fontos számotokra a környezetünk védelme, és ezt zenei élménnyel, játékos, kreatív feladatokkal is összekötnétek? Szeretitek a Kaukázusból és a Hahó Együttesből jól ismert Kardos-Horváth János zenéjét, vagy éppen szívesen megismerkednétek vele? Gyertek el szeptember 22-én, 10 órára a GYIK Rendezvényházba, ahol egy „zöld” szemléletű interaktív, zenés program vár rátok, kreatív alkotással, játékos feladatokkal!

Várunk benneteket szeretettel!

Bíztatunk benneteket, hogy biciklivel gyertek!

 

A maga is apuka énekes gitárjával, lendületével, a legkisebbekkel való azonosulási képességével teremti meg azt a vidám hangulatot, ami talán egy életre eggyé olvad kicsik képzeletében a jó üggyel, amit Janótól tanultak koncerten. Gitárral és énekkel, hallgatóságát bevonó történetmeséléssel, együtt töprengéssel, kérdések feltevésével, válaszok meghallgatásával segít a gyermek és kamasz léleknek egy picit helyére tenni a világot.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Ajánló


A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!