Program


KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

Mi történik kapcsolatainkkal?
Miért lépünk ugyanabba a folyóba ? Miért megyünk bele ugyanolyan kapcsolatokba időről-időre? Egy rendezvény 17.00-21.00-ig önmagunk tükrében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 17:00

Dr. ANGSTER Mária, pszichoterapeuta, családállító, a hazai családállítás rendszerének fő képviselője és PERJÉS János színész / practitioner coach vezeti a nézőket végig ezen az izgalmas lelki utazáson. Az első részben előadás és workshop, interaktív játékok, a második részben családállítás a színpadon! Közreműködik: Cseke Katinka, színész.
Lesz egy kis ismertető (mindenféle okossággal...), de mindezt főleg eljátsszuk, kipróbáljuk és végigvezetjük színdarabok tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével.

A Spirit Alkotó-és Motivációs Műhely rendezvénye

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

Ajánló


Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!