Program


KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

Mi történik kapcsolatainkkal?
Miért lépünk ugyanabba a folyóba ? Miért megyünk bele ugyanolyan kapcsolatokba időről-időre? Egy rendezvény 17.00-21.00-ig önmagunk tükrében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 17:00

Dr. ANGSTER Mária, pszichoterapeuta, családállító, a hazai családállítás rendszerének fő képviselője és PERJÉS János színész / practitioner coach vezeti a nézőket végig ezen az izgalmas lelki utazáson. Az első részben előadás és workshop, interaktív játékok, a második részben családállítás a színpadon! Közreműködik: Cseke Katinka, színész.
Lesz egy kis ismertető (mindenféle okossággal...), de mindezt főleg eljátsszuk, kipróbáljuk és végigvezetjük színdarabok tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével.

A Spirit Alkotó-és Motivációs Műhely rendezvénye

Ajánlatunk


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

zenés party két részben

Ajánló


Agatha Christie: Az Egérfogó - krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!