Program


Kabóca Bábszínház-Otthon-babaszínházi előadás -Papa,mama,gyerekek családi nap

Kabóca Bábszínház-Otthon-babaszínházi előadás -Papa,mama,gyerekek családi nap

Mit jelent az otthonunk, hol lehetünk otthon a világban? Egy kislány és egy süni találkozásán keresztül kapunk választ ezekre a kérdésekre, miközben festői színpadi képeket sorakoztatnak föl az alkotók.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 1. szombat, 10:00

Otthon

Babaszínházi előadás 1-4 éves korig!

Mit jelent az otthonunk, hol lehetünk otthon a világban? Egy kislány és egy süni találkozásán keresztül kapunk választ ezekre a kérdésekre, miközben festői színpadi képeket sorakoztatnak föl az alkotók. Ahogyan kinyílnak és becsukódnak a varázslatos paraván ablakai egyre többet tudunk meg e csoda helyről, ahol mindannyian – színészek, nézők, bábok és dallamok – közösen otthonra lelünk.

A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a  babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan  érvényesíti.
A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi  és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

Ajánlatunk


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!